Om e-nettet

Aktuelt fra e-nettet

30.08.21

Når digitalisering skaber værdi – og sparer det danske samfund for 800 mio. kr. om året

På det seneste har der været meget snak om tinglysning. Og hos e-nettet, som har udviklet og forvalter Finanssektorens integration til tinglysningssystemet, har det forestående udbud naturligvis stor bevågenhed. For e-nettet og den finansielle sektor er det imidlertid ikke afgørende, hvem der står for driften af den digitale tinglysning. Det afgørende er, at systemet fungerer.

Læs mere
05.08.21

Om et halvt år bliver det lettere at udveksle lånedata og afgive samtykke

I februar 2022 bliver det lettere at udveksle lånedata og afgive samtykke. Når løsningen er fuldt indarbejdet, vil alle kunne mærke en forskel – både rådgivere, ejendomsmæglere og ikke mindst privat- og erhvervskunder.

Læs mere
25.06.21

Ejendomspriser lanceres i ny, forbedret version

Ejendomspriser, som giver adgang til en lang række ejendomsdata og dermed et sikkert grundlag for korrekt ejendomsvurdering, har fået et løft – både hvad angår funktionalitet og brugervenlighed.  

Læs mere
06.05.21

Nu starter testperioden for MitID

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i dag har NemID, overgå til MitID.

Læs mere
26.03.21

e-nettet flytter i nyt domicil i København

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster i huset. Derfor glæder vi os til, at vi pr. 1. april flytter i et nyt og større domicil.

Læs mere
1 2 3 7