Sammen skaber vi de bedste digitale kundeoplevelser

Vi bygger rygraden i den finansielle infrastruktur ved at forbinde komplekse processer i sammenhængende systemer, der er nemme og sikre at bevæge sig rundt i. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Vi gør det ikke alene men i tæt samarbejde med finanssektoren, det offentlige og øvrige samarbejdspartnere.

Vi søger gerne samarbejdspartnere til digitale projekter

Vi har i e-nettet en række samarbejdspartnere, der deler vores ambition om at skabe en mere simpel verden gennem digitalisering.
Derudover tilfører de også viden og erfaring fra deres egne områder. For eksempel om den nyeste teknologi eller de nyeste arbejdsmetoder, der kan hjælpe os med at gå hurtigere fra ide til færdig løsning.

Hvis du og din virksomhed eller organisation vil være med til at skabe digitaliseringsgevinster for vores kunder og alle danskere, lytter vi gerne til din ide.

Er du vores nye kollega?

I e-nettet arbejder vi efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge.

Se ledige stillinger

Den digitale ejendomsmægler

Vil du bruge din tid på salgsarbejde frem for administration? Hos e-nettet finder du løsninger, der automatiserer processerne og frigiver tid.

Se løsninger til ejendomsmæglere

Her deltager e-nettet:

PropTech Denmark

e-nettet er founding member hos PROPTECH DENMARK, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde for ejendomsbranchen.

Copenhagen Fintech

e-nettet er corporate partner i COPENHAGEN FINTECH, hvis vision er at udvikle København som en af de førende fintech hubs i den globale finansielle servicesektor.

Har du en god idé? Så lytter vi gerne.

Mathias Askholm

Manager, Head of Data & Development

Orlov