Om e-nettet

Sammen skaber vi de bedste digitale kundeoplevelser

I e-nettet skaber vi digitale løsninger til gavn for danskerne i et samarbejde mellem forskellige virksomheder.

Med finanssektoren som ejere har vi et stærkt afsæt til at skabe samarbejde mellem alle banker og realkreditinstitutter og samtidig bygge digital bro til sektorens lange række af samarbejdspartnere.

Vi er altid på udkig efter samarbejdspartnere til digitale projekter

Foruden at samarbejde med hele den danske finanssektor, ejendomsmæglere og advokater om at skabe gode digitale brugeroplevelser for kunderne, har vi en række samarbejdspartnere, der deler vores ambition om at skabe en mere simpel verden gennem digitalisering.

Derudover tilfører de også viden og erfaring fra deres egne områder. For eksempel om den nyeste teknologi eller de nyeste arbejdsmetoder, der kan hjælpe os med at gå hurtigere fra ide til færdig løsning.

Hvis du og din virksomhed eller organisation vil være med til at skabe digitaliseringsgevinster for vores kunder og alle danskere, lytter vi gerne til din ide.

Eksempler på løsninger skabt i samarbejde med
vores partnere:

e-værdi

Vores præcise modelværktøj til automatisk beregning af en aktuel ejendomsværdi, e-værdi, er udviklet i samarbejde med RealView.
Videreudviklingen af e-værdi baseret på machine learning er sket i samarbejde med virksomheden Brainsquad.

NemID nøgleapp

På vegne af finanssektoren og den offentlige sektor udviklede e-nettet NemID nøgleapp som et supplement til NemID nøglekortet. For at udvikle den mest brugervenlige løsning, samarbejdede vi med Trifork.

Ejendomspriser som app

Vi har taget vores produkt med markedets største samling af ejendomsinformationer, Ejendomspriser, og lagt det ned i en app. Til at hjælpe os med det, allierede vi os med Miracle.

PropTech Denmark

e-nettet er founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde for ejendomsbranchen.

Copenhagen Fintech

e-nettet er corporate partner i Copenhagen Fintech, hvis vision er at udvikle København som en af de førende fintech hubs i den globale finansielle servicesektor.