Job

Vil du være med?

Kom og prøv kræfter med de bedste inden for digitalisering af Danmarks bærende brancher

I e-nettet arbejder vi for at skabe en mere simpel verden gennem digitalisering. Helt konkret betyder det, at vi som finanssektorens digitaliseringsvirksomhed hver dag stræber efter at skabe digitaliseringsgevinster for vores kunder i og omkring finanssektoren og i bund og grund alle danskere.

For at indfrie vores ambitioner, kræver det dygtige og dedikerede medarbejdere. Dem har vi omkring 90 af i e-nettet.

Foruden at vi i e-nettet er optaget af bringe ny teknologi og nye arbejdsmetoder i spil, prioriterer vi at øge medarbejdernes kompetencer. For kun gennem udvikling kan vi holde et højt niveau, hvor vi leverer stabile løsninger og nye produkter til vores kunder.

Hvis du mener, du kan berige os og vores kunder – og har du lyst til at være med til at skabe digitaliseringsgevinster for vores kunder og alle danskere, så hører vi gerne fra dig.

Hør hvad medarbejderne siger om deres arbejde i e-nettet

Nynne, Business Intelligence Analyst

“Jeg kom fra en anden stilling som student i e-nettet, og det er dejligt at have mulighed for at udvikle sig i virksomheden og få nye funktioner og opgaver.

Selvom jeg begyndte i en ny rolle, fik jeg hurtigt ansvar og mulighed for at være med til at starte et nyt område i form af business intelligence op i e-nettet. Det er motiverende at få vist en sådan tillid.

Mine kolleger er gode til at vise begejstring over for nye ideer, hvilket er værdifuldt for mig i en travl hverdag”.

Nicolas, Senior Business Developer

“Det er spændende at have hele finanssektoren som kontaktflade. Sektorens udfordringer bruger jeg i høj grad som inspiration til nye ideer.

Jeg analyserer for eksempel de mange forandringer, der sker i forhold til teknologi, regulering og ikke mindst brugernes adfærd, og forsøger at omformulere dem til løsninger og dermed nye forretningsmuligheder for e-nettet.

Det er interessant at arbejde et sted, hvor der ikke er langt fra ide til handling, og hvor vi som en lille virksomhed har et stort forretningsområde at udvikle nye løsninger og produkter til”.

Kontaktperson

Carl Orbesen Christiansen

Manager, Head of HR 26 14 14 97