Nu kan du oprette
e-samtykke uden CPR-nummer

Som noget nyt er det muligt at oprette et digitalt samtykke via samtykke.nu uden CPR-nummer. Det betyder, at du som ejendomsmægler kan indhente samtykke fra din kunde, fx til at indhente restgældsoplysninger, uden du behøver at kende kundens CPR-nummer. Dermed kan du nemt og enkelt indhente samtykke fra din kunde allerede tidligt i forløbet og på den måde være på forkant i din rådgivning og jeres dialog.

Sådan fungerer det
Når du som ejendomsmægler har oprettet en samtykkeanmodning, vil kunden modtage en e-mail med en aktiveringskode. Med den og sit telefonnummer kan kunden aktivere og acceptere samtykket på samtykke.nu, og du kan derefter indhente de ønskede oplysninger.

Om e-samtykke
e-samtykke er en digital samtykkeløsning, som gør det let og overskueligt at indhente et digitalt samtykke fra din kunde, fx til at hente data om realkreditlån.

Tidligere har det været nødvendigt at oplyse en kontrolkode, som kunden ofte har skullet finde i gamle papirer. Det er det ikke længere. Kontrolkoden er nemlig erstattet af e-samtykke, som gør det langt mere smidigt og enkelt for både dig og din kunde at indhente og give samtykke.

Samtidig er du med e-samtykke sikker på at overholde reglerne i persondataforordningen (GDPR), og for kunderne er det nemt holde styr på, hvordan deres egne data bliver brugt.

Få mere at vide
Læs mere om e-samtykke her eller kontakt os for at få mere at vide.