Lyspunkter i mørke tider –
e-nettets årsrapport 2022

Når verden omkring os præges af usikkerhed, står vi os bedst ved at have et solidt fundament og passe godt på det, vi har. Vi har således gennem 2022 fokuseret en del på de interne linjer i e-nettet.

Det manifesterer sig for eksempel ved arbejdet med e-nettets første inspektion af Finanstilsynet, hvor vi efterfølgende har skærpet organisationen betydeligt.

Derfor kan vi med stor tilfredshed konstatere, at vi i dag står et bedre sted med en mere moden virksomhed, der er bedre rustet til at holde kursen – selv når det stormer omkring os.

Sideløbende har vi arbejdet ihærdigt på at flytte de sidste af vores løsninger over på vores nye moderniserede platform, ligesom vi har lagt energi i at øge robustheden og driftsstabiliteten for vores løsninger generelt.

Vi kan samtidig glæde os over at have leveret nye løsninger til vores kunder i løbet af året. I begyndelsen af 2022 lancerede vi nemlig e-samtykke og e-lånedata, der vil gøre en forskel samt spare tid og manuelt arbejde for mange – for eksempel rådgivere, ejendomsmæglere og ikke mindst privat- og erhvervskunder.

Læs mere i e-nettets årsrapport 2022