Privatlivspolitik for rekruttering

Privatlivspolitik

e-nettet A/S, Pilestræde 58, 2. sal, 1112 København K (”vi” eller ”os”) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som du indtaster/vedhæfter i din jobansøgning via denne hjemmeside.

Vi behandler dine oplysninger og ansøgningsmateriale for at kunne besætte den konkrete stilling, eller hvis du sender os en uopfordret ansøgning. Formålet med behandlingen er at vurdere, om dine kvalifikationer matcher en stilling hos os. Beslutningen om at ansætte dig eller om ikke at ansætte dig er derfor udelukkende baseret på kvalifikationer. De oplysninger, der er markeret (*) er obligatoriske for at vurdere din ansøgning. Hvis vi ikke modtager disse oplysninger, kan vi ikke behandle din jobansøgning.

Behandlingen af dine oplysninger vil ske under iagttagelse af databeskyttelsesreglerne, og e-nettets behandling af dine oplysninger er baseret på vores legitime interesser, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f. Det er nødvendigt – og i e-nettets interesse – at gennemgå dine oplysninger (Navn, email, adresse, telefonnummer, fødselsdato, køn, uddannelse og eksamensbevis, ansøgning, CV (interesser, tidligere arbejdsgivere, personlige- og professionelle kompetencer, familieforhold, eksamensbevis og eventuelt personligheds- og færdighedstest) for at vurdere, om dine kvalifikationer passer til et job hos os.

Typisk modtager vi dine oplysninger direkte fra dig, men vi kan også indhente oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder (f.eks. LinkedIn). I visse tilfælde indhenter e-nettet dine oplysninger fra rekrutteringsbureauer.

Vi behandler dine personoplysninger i vores HR-management og rekrutteringssystem (Mindkey) samt i PeopleTestSystems i forbindelse med personligheds- og færdighedstest. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til øvrige tredjeparter eller uden for EU/EØS.

Dine personoplysninger bliver opbevaret i vores rekrutteringssystem i 6 måneder, og i enkelte tilfælde vil vi anmode dig om en forlængelse af denne periode, hvis din profil er relevant for fremtidige stillinger. Herefter sletter vi dine personoplysninger.

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en email til

Hvis du er utilfreds med e-nettets behandling af dine oplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet. Du kan finde mere information herom på www.datatilsynet.dk.

Senest opdateret 25. juni 2019.