Ejendomsmægler

Mere tid til kunderne

Bag enhver vellykket ejendomshandel ligger et stort forarbejde og en indgående forståelse af sælger og køber.

I e-nettet arbejder vi på hele tiden at gøre processerne lidt lettere og informationer mere tilgængelige. Det giver dig mere tid til kunderne.

Det helt afgørende, at en bolig udbydes til den rigtige pris. Thomas Gyldholm fra Lokalbolig i Roskilde fortæller her om, hvordan han arbejder med fastsættelse af den helt rigtige udbudspris.

e-bolighandel samler de professionelle parter i bolighandlen

e-bolighandel automatiserer bolighandlens processer, så der bliver mindre papirarbejde og mere tid til kunderådgivning. Platformen er et digitalt mødested for pengeinstitutter, advokater og ejendomsmæglere, der giver sikker og effektiv udveksling af information, kontaktoplysninger og dokumenter.

Med den nye funktion e-berigtigelse er det nemt og enkelt oprette et skøde – og dermed bliver den samlede bolighandel bliver endnu mere smidig og effektiv.

Læs mere her

Ejendomspriser

Ejendomspriser henvender sig til alle mæglere, som ønsker at give kunden et professionelt indtryk allerede ved første møde. Din værdiansættelse baseres på et veldokumenteret grundlag.

Læs mere her

e-værdi

e-værdi er et modelværktøj til automatisk beregning af en aktuel ejendomsværdi. Værktøjet har dokumentation for sin høje kvalitet og derfor værdifuld for aktører som arbejder med ejendomsvurdering i den finansielle sektor og mæglerbranchen

Læs mere her

Få Ejendomspriser som app

App’en giver et overblik over udbudte og handlede ejendomme. Fremsøg en adresse, eller lad app’en vise dig en oversigt i det område du fysisk befinder dig i.

Læs mere her
Img

Se priser

Klik herunder for at gå til priser for ejendomsmæglere

Klik her for priser