Få årsopgørelse og lønoplysninger hurtigt, nemt og sikkert

eSkatData

Data til kreditvurdering og rådgivning direkte i dine systemer.

Nu er det slut med manuel indtastning og indskanning af fysiske papirer. Med eSkatData får du data direkte ind i dine egne systemer, så kreditvurderingsprocessen kan automatiseres og effektiviseres.

Dine kunder oplever derfor en nemmere, hurtigere og mere sikker digital udveksling af løn- og årsopgørelsesoplysninger med et enkelt samtykke via NemID.

“eSkatData en vigtig brik i vores kredit- og rådgivningsproces, og vores rådgivere er begejstrede for løsningen. Det var tidligere lidt besværligt at indhente økonomioplysninger fra vores kunder, men nu kan det klares med få klik i vores systemer – det giver en langt bedre kundeoplevelse.”

projektkonsulent Yvonn Leftes, vestjyskBANK

Fordele

  • Mindre manuelt arbejde
  • Bedre kundeoplevelser for slutbrugerne
  • Mulighed for automatisering af kreditvurderingsprocessen
  • Data fra en pålidelig kilde

Hvad er eSkatData?

Systemet leverer digitale indkomstoplysninger og årsopgørelser direkte fra Skatteforvaltningen med kundens samtykke via NemID. Der modtages indkomstoplysninger for de seneste tre måneder samt den nyeste tilgængelige årsopgørelse nemt og sikkert.

Oplysningerne leveres som strukturerede data, så det er nemt at tilpasse til egne kreditvurderingssystemer. Samtidig er der gode muligheder for at automatisere interne processer.

Kontaktperson

Betina B. Bonnichsen

Manager, Head of Sector Partnerships 51 56 99 25