Markedets sikreste vurderingsgrundlag

Ejendomspriser - bliv professionelt klædt på, før du værdiansætter din kundes ejendom

Den rigtige værdiansættelse af din kundes ejendom i forbindelse med långivning er afgørende. Det gælder ikke blot om at sikre pantet, men også om at give din kunde god rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom og låneomlægning.

Ejendomspriser giver adgang til markedets største samling af ejendomsinformationer og fuld adgang til historiske salgs- og udbudspriser.

Med Ejendomspriser fra e-nettet kan du være sikker på én ting: Du vil være bedre informeret om huspriserne end din kunde, hvor han eller hun så end har sine oplysninger fra.

Fordele

  • Markedets største samling af ejendomsinformationer
  • Professionel vurdering på et veldokumenteret grundlag
  • Data renset for afvigelser som fx familiehandler
  • Udbudspriser og handelspriser med 12 års historik
  • Professionelt værktøj for vurderingskonsulenter og rådgivere
  • Nem og hurtig adgang via brugervenlig søgning
  • Direkte adgang til alle offentlige data på alle ejendomme

Hvad er Ejendomspriser?

Ejendomspriser giver adgang til både udbudspriser og handelspriser, hentet i de offentlige registre.

Resultaterne er yderligere renset for handler, der ikke sker til markedspriser, handler der ellers kunne give et misvisende billede af prisniveau. En søgning på Ejendomspriser er derfor meget pålidelig og kan bruges som professionel dokumentation for en vurdering.

Ejendomspriser skiller sig også ud på andre punkter: Et af dem er den høje grad af brugervenlighed, der bl.a. giver dig mulighed for at søge på en lang række parametre og få vist resultater på kort.

Af søgemuligheder er der blandt andet områdesøgning på radius, vejnavn eller postnummer. Du kan søge på egenskaber som fx tidsperiode, ejendomstype, størrelse eller handelspris, eller på aktuel salgsstatus.

Ejendomspriser giver ubegrænset adgang til alle tidligere handler og udbud, samt referenceejendomme på kort og liste.

Endelig får du adgang til professionelle og relevante vurderingsdata og referenceejendomme, som kan anvendes som dokumentation til din værdiansættelse. Ejendomspriser har markedets mest omfattende data til at dokumentere historiske handler og udbudspriser.

Kontaktperson

Anne-Mette Knaack

Manager, Head of Real Estate & Mortgage 29 99 07 74