Penge- og realkreditinstitut

Sammen om gode digitale kundeoplevelser

e-nettet er ejet af de danske penge- og realkreditinstitutter, og vores ambition er at være en objektiv og betroet partner for finanssektoren.

Det vil vi blandt andet være ved at kunne tilbyde vores kunder en række produkter og løsninger, der kan hjælpe med at skabe gode digitale kundeoplevelser.

Her kan du læse mere om, hvilke produkter vi har udviklet for og sammen med finanssektoren.

e-bolighandel samler de professionelle parter i bolighandlen

Bolighandel er en kompleks proces – men e-bolighandel automatiserer processerne, så der bliver mindre papirarbejde og mere tid til kunderådgivning. Platformen er et digitalt mødested for pengeinstitutter, advokater og ejendomsmæglere, der giver sikker og effektiv udveksling af information, kontaktoplysninger og dokumenter.

Læs mere her

Digital tinglysning

e-nettet har udviklet den fælles løsning til tinglysning og tinglysningsprocesser, som alle realkredit- og pengeinstitutter bruger – både til at udveksle informationer med hinanden og med Tinglysningsretten. Løsningen gør, at institutterne lettere kan kommunikere med hinanden og sikrer dermed både bedre kvalitet i sagsbehandlingen og mere tid til kunderådgivning.

Læs mere her

e-engagement

Med e-engagement er det muligt at gennemføre engagementsoverførsler digitalt – det gælder både udveksling af informationer og dialog om processen.

Det bliver dermed lettere og hurtigere for kunden at skifte bank

Læs mere her
Img

Se priser

Klik herunder for at gå til prisoversigt for finansiel virksomhed

Klik her for priser