Ny direktør skal bringe e-nettet nærmere kunderne

Ny direktør skal bringe e-nettet nærmere kunderne

11.09.18

Fra den 1. september 2018 har e-nettet ansat Daniel Vittrup i stillingen som COO & Deputy CEO. Daniel Vittrup har de seneste 10 år arbejdet i Nordea – senest som Executive Advisor med reference til Nordeas landechef.

Daniel Vittrup får i e-nettet ansvar for at bringe virksomheden endnu tættere på kunderne og have dem med i alle faser af produktudviklingen fra ide til færdig løsning.

”Vi er utrolig glade for, at vi har fået Daniel med på holdet. Han har med sin solide erfaring fra finanssektoren en stor indsigt i at skabe gode kundeoplevelser, og Daniel bliver en vigtig spiller i bestræbelserne på, at e-nettet bliver endnu bedre til skabe digitaliseringsgevinster for finanssektorens kunder,” siger CEO i e-nettet, Jørn Knudsen.

”Daniel skal sørge for, at vi kommer i mål med næste etape af vores strategi, der handler om at blive endnu hurtigere og skarpere til at imødekomme adfærd og behov hos finanssektorens kunder”, fortæller han.

Vil gøre livet nemmere for danskerne

Daniel Vittrup har et grundigt kendskab til e-nettet som tidligere repræsentant for Nordea i en række sektorsamarbejder og -udvalg.

Han ser frem til at stå i spidsen for afdelingerne Business & Product Development samt Project Management & Strategy, der blandt andet står for at udvikle nye løsninger samt eksekvering af strategi og projekter.

”e-nettet har rykket sig meget de seneste år, og er blevet en stærk partner for finanssektoren. Men e-nettet kan mere og vil mere, og jeg glæder mig til at yde mit bidrag til e-nettets fortsatte udvikling.

Da vi byggede NemID nøgleappen, viste vi igen, hvordan e-nettet kan gøre livet nemmere for mange danskere, og jeg har en klar ambition om, at endnu flere vil nyde godt af vores løsninger i fremtiden”, siger Daniel Vittrup.

Aktuelt hos e-nettet

e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde…

Læs mere

Daniel Vittrup mentor for fintech startups

Daniel Vittrup er blevet en del af Copenhagen FinTechs mentorprogram, hvor startup-virksomheder kan få sparring med finansprofiler.

Læs mere

e-nettet afslutter forløb i Finanstilsynets Fintech Lab

e-nettet har deltaget i Finanstilsynets Fintech Lab, hvor vi har arbejdet med, hvordan Finanstilsynet skal vurdere og behandle ansøgninger om modeller baseret på Machine Learning.…

Læs mere