Nu starter testperioden for MitID

06.05.21

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i dag har NemID, overgå til MitID.

I testperioden skal udvalgte brugere og medarbejdere – fra bl.a. banker og offentlige organisationer – teste overgangen til MitID, samt hvordan man bruger løsningen efterfølgende. Først når MitID er testet godt igennem, lanceres MitID for resten af Danmark.

Testperioden sker i bølger, hvor testpersoner løbende kommer på, og hvor i alt op til 7000 testpersoner blandt andet skal teste selve overgangen fra NemID til MitID i deres net- eller mobilbank.

Efter planen vil de første brugere få MitID fra august 2021, og flytningen af de mere end 5 mio. danskere fra NemID til MitID fortsætter ind i 2022.

I e-nettet deltager vi i MitID-projektet som programleder i partnerskabet mellem Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen, der repræsenterer de danske pengeinstitutter og det offentlige Danmark.

Aktuelt hos e-nettet

Nu starter testperioden for MitID

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i…

Læs mere

e-nettet flytter i nyt domicil i København

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster…

Læs mere

Ejendomspriser –markedets mest præcise værktøj til ejendomsvurderinger

Når en ejendom skal sættes til salg, er den rigtige vurdering af ejendommen afgørende. Her kommer Ejendomspriser fra e-nettet ind i billedet.

Læs mere