NemID nøgleapp runder 2,5 mio. unikke brugere

17.08.20

Mere end 2,5 mio. danskere bruger nu NemID nøgleapp, som vi i e-nettet har udviklet på vegne af Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen.

Samtidig er nøgleappen blevet danskernes foretrukne måde at bruge NemID på. Således overhalede antallet af logins gennemført med nøgleapp i foråret antallet af logins gennemført med nøglekort.

NemID nøgleapp bruges på tværs af alle aldersgrupper, og hele 98 % af brugerne er tilfredse med løsningen og finder den lettere at bruge end nøglekortet.

NemID nøgleapp blev lanceret for omtrent to år siden og kan bruges alle de steder, hvor du kan logge ind med NemID. Appen giver blandt andet adgang til netbank, til offentlige hjemmesider såsom borger.dk og sundhed.dk samt til private aktørers hjemmesider som f.eks. fagforening og energiselskab.

Hvis du ikke allerede har downloadet nøgleappen, kan du finde den i App Store eller Google Play.

Aktuelt hos e-nettet

Nu starter testperioden for MitID

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i…

Læs mere

e-nettet flytter i nyt domicil i København

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster…

Læs mere

Ejendomspriser –markedets mest præcise værktøj til ejendomsvurderinger

Når en ejendom skal sættes til salg, er den rigtige vurdering af ejendommen afgørende. Her kommer Ejendomspriser fra e-nettet ind i billedet.

Læs mere