Ejendomspriser lanceres i ny, forbedret version

25.06.21

Ejendomspriser, som giver adgang til en lang række ejendomsdata og dermed et sikkert grundlag for korrekt ejendomsvurdering, har fået et løft – både hvad angår funktionalitet og brugervenlighed.   

Grundstrukturen er den samme som hidtil – og giver dig fortsat Ejendomsdata i høj kvalitet. Den nye løsning er baseret på data fra den nye datakilde Grunddata og er flyttet til en ny teknologisk platform, der sikrer stabil drift og et højt sikkerhedsniveau.  

Nye funktioner 

Den opdaterede version af Ejendomspriser har en række nye funktioner. Blandt andet kan nævnes: 

  • Helt nyt design
  • Ny, forenklet søgefunktion med dynamiske søgefiltre
  • Vurderingsrapporten har fået nyt læsevenligt layout, som giver dig et hurtigt overblik

Nyt login 

For at sikre et højt sikkerhedsniveau ændrer vi samtidig måden, du logger ind på. Det betyder, at du fremover skal bruge en medarbejdersignatur for at logge på Ejendomspriser.  

Om Ejendomspriser 

Ejendomspriser er en del af e-nettets Ejendomsdata. Med Ejendomsdata kan du få al data og dokumentation hentet automatisk ind i de forretningssystemer, du bruger til daglig. Du kan selvfølgelig også tilgå Ejendomsdata på e-nettets hjemmeside eller via vores app, som giver dig det samme overblik.   

Ejendomsdata giver dig som vurderingskonsulent eller ejendomsmægler en samlet adgang til data og dokumenter som fx skatteoplysninger, Tingbogsoplysninger og vægtet areal. Dermed er alle oplysninger samlet ét sted. Den digitale adgang til data gør det lettere at ensrette sagsbehandlingen og få hver eneste ejendomsvurdering til at køre smidigt og effektivt.   

I tæt samarbejde med de offentlige myndigheder sikrer vi i øvrigt kontinuerligt kvaliteten af data, inden vi stiller dem til rådighed for dig. Det betyder blandt andet, at du ikke skal forholde dig til ændringer i offentlige systemer eller processer – det håndterer vi for dig.  

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om den nye, forbedrede version af Ejendomspriser, er du velkommen til at kontakte os.

Aktuelt hos e-nettet

Tinglysning før og nu

Den digitale tinglysning er et system, der har afgørende betydning for en lang række processer i den finansielle sektor – og således også for de…

Læs mere

Stærkt sektorsamarbejde i omfattende aktørtest

I starten af 2022 går e-lånedata og e-samtykke i luften, og dermed bliver det lettere at udveksle lånedata og afgive eller indhente samtykke. For at…

Læs mere

Når digitalisering skaber værdi – og sparer det danske samfund for 800 mio. kr. om året

På det seneste har der været meget snak om tinglysning. Og hos e-nettet, som har udviklet og forvalter Finanssektorens integration til tinglysningssystemet, har det forestående…

Læs mere