e-nettet udvikler NemID nøgleapp

29.05.18

Med NemID nøgleapp er det nemmere og hurtigere at logge ind med NemID. Du kan nemlig bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet – uden at have nøglekort ved hånden.

NemID nøgleapp er udviklet af e-nettet på vegne af finanssektoren og den offentlige sektor, og nøgleappen er et nemt, sikkert og bekvemt supplement til det eksisterende nøglekort og kan anvendes alle de steder, man normalt anvender NemID.

Nøgleappen kan downloades fra Apple’s App Store eller Google Play Store.

Supplement til NemID nøglekort
NemID nøgleapp erstatter ikke det eksisterende NemID nøglekort, men skal ses som et supplement. Nøgleappen giver danskerne mulighed for at swipe en godkendelse, ligesom man for eksempel kender det fra MobilePay. Man skal derfor ikke taste en nøglekode, som man kender det fra nøglekortet i dag.

Unikt samarbejde
NemID nøgleapp er blevet til i et unikt samarbejde mellem finanssektoren og den offentlige sektor. NemID nøgleapp er udviklet af e-nettet, på vegne af bankerne (Finans Danmark) i samarbejde med det offentlige (Digitaliseringsstyrelsen). Nets DanID har leveret infrastrukturen.

Support
For support skal du henvende dig til dit pengeinstitut eller finde supportinformation på nemid.nu.

Aktuelt hos e-nettet

Ny direktør skal bringe e-nettet nærmere kunderne

Fra den 1. september 2018 har e-nettet ansat Daniel Vittrup i stillingen som COO & Deputy CEO.

Læs mere

e-nettet i Finanstilsynets Fintech Lab

Finanstilsynet vil teste e-nettets e-værdi baseret på machine learning i deres Fintech Lab. Testforløbet vil vare til udgangen af 2018.

Læs mere

NemID nøgleappen downloadet af en halv million danskere

NemID nøgleappen har rundet flere end 500.000 downloads på under en måned. Det er vi i e-nettet glade for og stolte over. Appen har siden…

Læs mere