e-nettet i Finanstilsynets Fintech Lab

20.08.18

e-nettets modelværktøj til automatisk beregning af en aktuel ejendomsværdi, e-værdi, er et af markedets mest præcise vurderingsredskaber.

I marts 2018 lancerede e-nettet en ny version af e-værdi baseret på machine learning, som har vist synlige forbedringer i en øget performance.

Finanstilsynets ønsker at udbygge sin forståelse af machine learning-teknologien for derigennem at kunne understøtte potentialet for, at de i fremtiden regulatorisk kan tage stilling til teknologiens anvendelse på et oplyst og betryggende grundlag.

Derfor vil Finanstilsynet teste e-værdi baseret på machine learning i deres Fintech Lab. Testforløbet vil vare til udgangen af 2018.

Om Finanstilsynets FT Lab

Finanstilsynets regulatoriske sandkasse, FT Lab, har til hensigt at skabe et sikkert miljø, hvor udvalgte virksomheder kan afprøve nye teknologier og forretningsmodeller inden for det finansielle område.

De virksomheder, der bliver optaget, vil i en testperiode på seks måneder kunne teste deres løsning på et begrænset antal kunder under rammer fastsat af Finanstilsynet.

Aktuelt hos e-nettet

e-nettet afslutter forløb i Finanstilsynets Fintech Lab

e-nettet har deltaget i Finanstilsynets Fintech Lab, hvor vi har arbejdet med, hvordan Finanstilsynet skal vurdere og behandle ansøgninger om modeller baseret på Machine Learning.…

Læs mere

MitID-kontrakten er underskrevet

Fra sommeren 2021 får vi en ny digital ID-løsning i Danmark - MitID, som afløser NemID. Bag MitID står de danske banker og den offentlige…

Læs mere

e-nettet står bag programledelsen for MitID

Finanssektoren og det offentlige er i gang med at udvikle den næste generation af NemID, MitID. I midten af det samarbejder løfter e-nettet programledelsen for…

Læs mere