e-nettet i Finanstilsynets Fintech Lab

20.08.18

e-nettets modelværktøj til automatisk beregning af en aktuel ejendomsværdi, e-værdi, er et af markedets mest præcise vurderingsredskaber.

I marts 2018 lancerede e-nettet en ny version af e-værdi baseret på machine learning, som har vist synlige forbedringer i en øget performance.

Finanstilsynets ønsker at udbygge sin forståelse af machine learning-teknologien for derigennem at kunne understøtte potentialet for, at de i fremtiden regulatorisk kan tage stilling til teknologiens anvendelse på et oplyst og betryggende grundlag.

Derfor vil Finanstilsynet teste e-værdi baseret på machine learning i deres Fintech Lab. Testforløbet vil vare til udgangen af 2018.

Om Finanstilsynets FT Lab

Finanstilsynets regulatoriske sandkasse, FT Lab, har til hensigt at skabe et sikkert miljø, hvor udvalgte virksomheder kan afprøve nye teknologier og forretningsmodeller inden for det finansielle område.

De virksomheder, der bliver optaget, vil i en testperiode på seks måneder kunne teste deres løsning på et begrænset antal kunder under rammer fastsat af Finanstilsynet.

Aktuelt hos e-nettet

NemID nøgleapp når en million downloads

NemID nøgleappen er på bare fem måneder blevet downloadet mere end 1.000.000 gange.

Læs mere

Skal fremtidens penge være smarte?

Penge kan blive smartere, end de er i dag. e-nettet har en ide til et nyt betalingsmiddel, der kombinerer den traditionelle bankkonto med blockchain-teknologien.

Læs mere

Ny direktør skal bringe e-nettet nærmere kunderne

Fra den 1. september 2018 har e-nettet ansat Daniel Vittrup i stillingen som COO & Deputy CEO.

Læs mere