e-nettet i Finanstilsynets Fintech Lab

20.08.18

e-nettets modelværktøj til automatisk beregning af en aktuel ejendomsværdi, e-værdi, er et af markedets mest præcise vurderingsredskaber.

I marts 2018 lancerede e-nettet en ny version af e-værdi baseret på machine learning, som har vist synlige forbedringer i en øget performance.

Finanstilsynets ønsker at udbygge sin forståelse af machine learning-teknologien for derigennem at kunne understøtte potentialet for, at de i fremtiden regulatorisk kan tage stilling til teknologiens anvendelse på et oplyst og betryggende grundlag.

Derfor vil Finanstilsynet teste e-værdi baseret på machine learning i deres Fintech Lab. Testforløbet vil vare til udgangen af 2018.

Om Finanstilsynets FT Lab

Finanstilsynets regulatoriske sandkasse, FT Lab, har til hensigt at skabe et sikkert miljø, hvor udvalgte virksomheder kan afprøve nye teknologier og forretningsmodeller inden for det finansielle område.

De virksomheder, der bliver optaget, vil i en testperiode på seks måneder kunne teste deres løsning på et begrænset antal kunder under rammer fastsat af Finanstilsynet.

Aktuelt hos e-nettet

e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde…

Læs mere

Daniel Vittrup mentor for fintech startups

Daniel Vittrup er blevet en del af Copenhagen FinTechs mentorprogram, hvor startup-virksomheder kan få sparring med finansprofiler.

Læs mere

e-nettet afslutter forløb i Finanstilsynets Fintech Lab

e-nettet har deltaget i Finanstilsynets Fintech Lab, hvor vi har arbejdet med, hvordan Finanstilsynet skal vurdere og behandle ansøgninger om modeller baseret på Machine Learning.…

Læs mere