e-nettet flytter i nyt domicil i København

26.03.21

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster i huset.

Derfor glæder vi os til, at vi pr. 1. april flytter i et nyt og større domicil i Antonigade 2, 2.sal, 1106 København K. Det er kun få hundrede meter fra vores nuværende placering i Pilestræde.

Vi rykker ind i 2.000 kvadratmeter kontorarealer i Galleri K-komplekset, som ligger på hjørnet af Kristen Bernikows Gade og Strøget. I Galleri K kan vi fremover i endnu højere grad være samlingspunkt for finanssektoren og digitaliseringen af Danmark. Lokalerne understøtter vores aktivitetsbaserede arbejdsplads, og vi får nye, bedre mødefaciliteter.

Vi ser frem til at vise lokalerne til vores samarbejdspartnere, kunder og gæster.

Aktuelt hos e-nettet

Nu starter testperioden for MitID

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i…

Læs mere

e-nettet flytter i nyt domicil i København

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster…

Læs mere

Ejendomspriser –markedets mest præcise værktøj til ejendomsvurderinger

Når en ejendom skal sættes til salg, er den rigtige vurdering af ejendommen afgørende. Her kommer Ejendomspriser fra e-nettet ind i billedet.

Læs mere