e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

26.11.19

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde for ejendomsbranchen.

“Der er et kæmpe uforløst potentiale for at digitalisere branchen, men skal vi udnytte de nye teknologiske muligheder, kræver det, at vi tænker på tværs af de traditionelle forretningsområder. Det forum skaber PropTech Denmark, og derfor er vi founding member,” siger Anne-Mette Knaack, som er Head of Real Estate Solutions hos e-nettet.

Digitalisering og datafokus

e-nettet har gennem mange år leveret kerneinfrastruktur og drevet digitalisering og datafokus i ejendomsbranchen. Med PropTech Denmark er der nu skabt en platform, hvor vi kan være med til at diskutere og præge fremtiden.

“For e-nettet er det helt naturligt at følge trends og tendenser på tæt hold for at sikre, at vores digitale løsninger passer til kundernes behov. Derfor er det helt oplagt for os at være en del af PropTech Denmark, og vi glæder os til at komme i gang med arbejdet,” fortæller Mathias Askholm, Head of Business Development.

Læs mere om PropTech Denmark her.

Aktuelt hos e-nettet

e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde…

Læs mere

Daniel Vittrup mentor for fintech startups

Daniel Vittrup er blevet en del af Copenhagen FinTechs mentorprogram, hvor startup-virksomheder kan få sparring med finansprofiler.

Læs mere

e-nettet afslutter forløb i Finanstilsynets Fintech Lab

e-nettet har deltaget i Finanstilsynets Fintech Lab, hvor vi har arbejdet med, hvordan Finanstilsynet skal vurdere og behandle ansøgninger om modeller baseret på Machine Learning.…

Læs mere