e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

26.11.19

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde for ejendomsbranchen.

“Der er et kæmpe uforløst potentiale for at digitalisere branchen, men skal vi udnytte de nye teknologiske muligheder, kræver det, at vi tænker på tværs af de traditionelle forretningsområder. Det forum skaber PropTech Denmark, og derfor er vi founding member,” siger Anne-Mette Knaack, som er Head of Real Estate Solutions hos e-nettet.

Digitalisering og datafokus

e-nettet har gennem mange år leveret kerneinfrastruktur og drevet digitalisering og datafokus i ejendomsbranchen. Med PropTech Denmark er der nu skabt en platform, hvor vi kan være med til at diskutere og præge fremtiden.

“For e-nettet er det helt naturligt at følge trends og tendenser på tæt hold for at sikre, at vores digitale løsninger passer til kundernes behov. Derfor er det helt oplagt for os at være en del af PropTech Denmark, og vi glæder os til at komme i gang med arbejdet,” fortæller Mathias Askholm, Head of Business Development.

Læs mere om PropTech Denmark her.

Aktuelt hos e-nettet

Copenhagen Fintech Week sætter fokus på en bæredygtig fremtid

Den 15. september lyder startskuddet til Copenhagen Fintech Week 2020, som e-nettet sammen med en række andre virksomheder er sponsor for.

Læs mere

NemID nøgleapp runder 2,5 mio. unikke brugere

Mere end 2,5 mio. danskere bruger nu NemID nøgleapp, som vi i e-nettet har udviklet på vegne af Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen.

Læs mere

Bedste idé til ESG-screening af virksomheder kåret

Den svenske startup Normative løb med sejren og en check på 50.000 kroner i et challengeforløb om bedste idé til måling af virksomheders bæredygtighedsprofil. Det…

Læs mere