e-nettet deltager i Copenhagen Fintechs challengeforløb

24.03.20

e-nettet deltager i foråret 2020 i Copenhagen Fintechs challengeforløb, hvor målet er at source løsningsidéer fra nationale og globale fintech startups for dermed at danne nye partnerskaber mellem etablerede virksomheder og startups.

e-nettet deltager med to konkrete challenges:

Know Your Customer (KYC)
Forankret hos e-nettet er opgaven at designe en KYC-proces, hvor digitale fingeraftryk og data udnyttes til at sikre bedre kundeoplevelser og bedre mulighed for at identificere hvidvask, terrorfinansiering og andre typer økonomisk kriminalitet.

Bæredygtig finans
Opgaven er at udvikle en motor til screening af små og mellemstore virksomheder ved f.eks. at spore værdi og forsyningskædeemissioner gennem bogføringsdata eller andre digitale datakilder. Denne challenge er forankret hos e-nettet i samarbejde med Finans Danmark.

Inspiration og partnerskabsmuligheder

For begge challenges er målet at samle inspiration og identificere interessante partnerskabsmuligheder.

”Vi er overbeviste om, at der er stærke synergier og konkret udbytte at hente i et partnerskab mellem en etableret virksomhed som vores og en startup. Samtidig ønsker vi at støtte startups, der har konkrete bud på løsning af nogle af finanssektorens aktuelle udfordringer og som også på længere sigt vil kunne skabe værdi,” fortæller Mathias Askholm, Head of Business Development.

Udvalgte startups får muligheden for at gennemgå en proof of concept-proces i Copenhagen Fintech Lab med henblik på at validere eventuel værdi i et fremtidigt partnerskab om løsning af en af de to challenges.

Fristen for at søge om at deltage i challengeforløbet er den 3. april 2020. Klik her for at læse mere.

Aktuelt hos e-nettet

e-nettet deltager i Copenhagen Fintechs challengeforløb

e-nettet deltager i foråret 2020 i Copenhagen Fintechs challengeforløb, hvor målet er at source løsningsidéer fra nationale og globale fintech startups for dermed at danne…

Læs mere

Mød e-nettet på Karrieredagene

Fredag den 6. marts 2020 løber Karrieredagene af stablen i Forum København.  Kig forbi e-nettets stand, hvor vores medarbejdere står klar til en snak om,…

Læs mere

e-nettet er founding member hos PropTech Denmark

e-nettet er nyt founding member hos PropTech Denmark, hvis mål er at skabe et forum for diskussion og vidensdeling om, hvad ny teknologi vil betyde…

Læs mere