Copenhagen Fintech Week sætter fokus på en bæredygtig fremtid

14.09.20

Den 15. september lyder startskuddet til Copenhagen Fintech Week 2020, som e-nettet sammen med en række andre virksomheder er sponsor for.

Arrangementet byder på netværk, inspiration og uddannelse, alt sammen med et internationalt perspektiv på udviklingen inden for finansiel teknologi.

I løbet af konferencens to dage vil flere end 130 talere fra en række nordiske og globale finansielle institutioner og tech virksomheder samt mere end 200 forskellige fintech start-ups sætte fokus på bæredygtighed inden for finansiel teknologi i et globalt perspektiv.

Arrangementet sigter mod at forme den finansielle sektors fremtid ved at skabe forbindelser mellem startups, virksomheder, investorer og den akademiske verden. Derudover er formålet at inspirere ved at fremhæve virksomheder, der har bæredygtighed som deres forretningsmodel og de løsninger, der driver dem. Og som altid vil tech, økonomi og innovation spille væsentlige roller under konferencen.

På grund af corona-epidemien bliver Fintech-ugen for første gang afholdt virtuelt fra et studie i Copenhagen Fintech Lab.

Klik her og læs meget mere.

Aktuelt hos e-nettet

Ejendomspriser lanceres i ny, forbedret version

Ejendomspriser, som giver adgang til en lang række ejendomsdata og dermed et sikkert grundlag for korrekt ejendomsvurdering, har fået et løft – både hvad angår…

Læs mere

Nu starter testperioden for MitID

I dag, den 6. maj, begynder testperioden for MitID som den sidste del af forberedelserne, før NemID bliver til MitID. Derefter skal alle, der i…

Læs mere

e-nettet flytter i nyt domicil i København

De seneste år har e-nettet haft vokseværk. Det positive faktum betyder, at vi har oplevet trængsel i Pilestræde 58 for både medarbejdere, konsulenter og gæster…

Læs mere