Bedre digitalt kreditvurderingsgrundlag

30.06.20

eSkatData sikrer en nem, hurtig og sikker digital udveksling af løn- og årsopgørelsesoplysninger forud for et kundemøde eller en kreditvurdering – og løsningen er netop blevet udvidet med endnu flere oplysninger.

Ved udveksling af lønoplysninger fik pengeinstituttet tidligere kun oplyst CVR – og SE-nummer og måtte således selv indhente navn på arbejdsgiver eller indkomstudbetaler. Disse oplysninger kan pengeinstituttet nu få direkte fra eSkatData.

Samtidig er der tilføjet 24 nye felter, som bl.a. betyder yderligere oplysninger fra årsopgørelsen samt dybere indsigt i gældsoplysningerne.

Dermed har du som rådgiver nu et endnu mere solidt grundlag at kreditvurdere ud fra – uden manuel indtastning og scanning af fysiske papirer.

Om eSkatData
eSkatData er data til kreditvurdering og rådgivning direkte i de systemer, du bruger til daglig. Med kundens samtykke via NemID har du nem og sikker digital adgang til:

  • Årsopgørelse
  • Indkomstoplysninger
  • Gældsspecifikationer
  • Renteudgifter på offentlig gæld

Det betyder, at kreditvurderingsprocessen kan automatiseres og effektiviseres – og at dine kunder oplever en nemmere, hurtigere og mere sikker udveksling af løn- og årsopgørelsesoplysninger.

Få mere at vide
Klik her for at læse mere om eSkatData eller kontakt os for at få mere at vide.

Aktuelt hos e-nettet

Ny sikkerhedshåndbog for clearingsområdet

Hver dag passerer cirka 200 mia. kr. gennem det danske clearingsystem – og en sikker og effektiv drift af denne finansielle infrastruktur er afgørende for…

Læs mere

Copenhagen Fintech Week sætter fokus på en bæredygtig fremtid

Den 15. september lyder startskuddet til Copenhagen Fintech Week 2020, som e-nettet sammen med en række andre virksomheder er sponsor for.

Læs mere

NemID nøgleapp runder 2,5 mio. unikke brugere

Mere end 2,5 mio. danskere bruger nu NemID nøgleapp, som vi i e-nettet har udviklet på vegne af Finans Danmark og Digitaliseringsstyrelsen.

Læs mere