Bedre digitalt kreditvurderingsgrundlag

eSkatData sikrer en nem, hurtig og sikker digital udveksling af løn- og årsopgørelsesoplysninger forud for et kundemøde eller en kreditvurdering – og løsningen er netop blevet udvidet med endnu flere oplysninger.

Ved udveksling af lønoplysninger fik pengeinstituttet tidligere kun oplyst CVR – og SE-nummer og måtte således selv indhente navn på arbejdsgiver eller indkomstudbetaler. Disse oplysninger kan pengeinstituttet nu få direkte fra eSkatData.

Samtidig er der tilføjet 24 nye felter, som bl.a. betyder yderligere oplysninger fra årsopgørelsen samt dybere indsigt i gældsoplysningerne.

Dermed har du som rådgiver nu et endnu mere solidt grundlag at kreditvurdere ud fra – uden manuel indtastning og scanning af fysiske papirer.

Om eSkatData
eSkatData er data til kreditvurdering og rådgivning direkte i de systemer, du bruger til daglig. Med kundens samtykke via NemID har du nem og sikker digital adgang til:

  • Årsopgørelse
  • Indkomstoplysninger
  • Gældsspecifikationer
  • Renteudgifter på offentlig gæld

Det betyder, at kreditvurderingsprocessen kan automatiseres og effektiviseres – og at dine kunder oplever en nemmere, hurtigere og mere sikker udveksling af løn- og årsopgørelsesoplysninger.

Få mere at vide
Klik her for at læse mere om eSkatData eller kontakt os for at få mere at vide.