Et vurderings-understøttende værktøj uafhængigt af tid og sted

med markedets mest omfangsrige billedmateriale

Ejendomspriser på app

App’en giver et overblik over udbudte og handlede ejendomme. Fremsøg en adresse, eller lad app’en vise dig en oversigt i det område du fysisk befinder dig i.

App’en indeholder komplet prishistorik og fotos af ejendommen, og er markedets måske bedste vurderingsunderstøttende værktøj. Den er velegnet til både vurderingsansvarlige, der skal finde referenceejendomme til ejendomsvurdering i forbindelse med belåning, eller til ejendomsmægleren, der ønsker at underbygge en værdiansættelse eller blot vil holde sig ajour i sit markedsområde.

Fordele

  • Du sparer tid ved at bruge app’en, da du kan lave din vurderingsrapport i bilen, mens du venter på at komme ind på næste ejendom.
  • En mere præcis værdiansættelse da referenceejendommene også har billeder indvendigt – du kan jo ikke se et køkken fra kantstenen.
  • Du kan vise kunderne App’en med referenceejendommene og billeder fra den.
  • Da der ofte er er indvendige billeder på referenceejendommene, er det nu blevet nemmere at sammenligne med den ejendom, du er ude at vurdere, hvor du før blot havde en facade på referenceejendommen at forholde dig til.

Kontaktperson

Maria Lønberg

Manager, Head of Property Data Solutions 41 95 53 52