Ét digitalt mødested for alle professionelle parter i en bolighandel

e-bolighandel

Bolighandel er en kompleks proces – men e-bolighandel automatiserer processerne, så der bliver mindre papirarbejde og mere tid til kunderådgivning. Platformen er et digitalt mødested for pengeinstitutter, advokater og ejendomsmæglere, der giver sikker og effektiv udveksling af information, kontaktoplysninger og dokumenter.

Fordele

  • Én platform for alle professionelle aktører i bolighandlen
  • Alle aktører får alle informationer om sagen samtidig
  • Digital garantiproces
  • Sikker korrespondance
  • Arkivering af dokumenter i egne systemer
Box

Nyhed! Med e-berigtigelse kan du nemt og enkelt oprette et skøde.

Box

Nyhed! Med e-berigtigelse kan du nemt og enkelt oprette et skøde.

Hvad er e-bolighandel?

e-bolighandel er en platform, hvor professionelle aktører – pengeinstitutter, advokater og ejendomsmæglere – mødes omkring bolighandel. Alle dokumenter og al korrespondance ligger samlet, så der er ét digitalt mødested for alle parter i en handel, mens den står på. Det gælder også for en af bolighandlens hjørnestene: Garantistillelsen.

Platformen sikrer effektiv informationsudveksling og håndtering af ejendomshandelen – og mere tid til rådgivning frem for papirarbejde.

Materialet i en handel er tilgængeligt for alle involverede parter på samme tid på platformen, så de har overblik og er opdaterede på sagen. Hver aktør kan hente og uploade netop de dokumenter, som vedkommende har brug for, og sætte sine processer op uafhængigt af de andre parter. Og så kan platformen integreres med it-systemer i aktørens egen organisation.

e-berigtigelse - opret skøde nemt og enkelt

Med e-berigtigelse kan du nemt og enkelt oprette et skøde med data fra e-bolighandel og ejendommens tingbog. Det betyder, at den samlede bolighandel bliver endnu lettere, mere smidig og mere effektiv.

Med e-berigtigelse undgår du de mange steps, der er, når skødet oprettes via tinglysning.dk. Du sparer tid, effektiviserer processen og reducerer risikoen for manuelle tastefejl, da systemet automatisk henter eksisterende data.

Læs mere om e-berigtigelse

Se priser og få adgang til e-bolighandel

Din virksomhed skal udfylde en webformular og derpå signere en digital aftale for at benytte e-bolighandel.

Vejledning og forretningshåndbog

På Sektorinfo kan finder du brugervejledning og forretningshåndbog for e-bolighandel.

I brugervejledningen kan du få hjælp til de mest udbredte funktioner på e-bolighandelportalen. Den er målrettet pengeinstitutter, men kan også guide dig, hvis du er advokat.

I forretningshåndbogen kan du læse mere om rammer, regler og roller i e-bolighandel.

Kontaktperson

Anne-Mette Knaack

Manager, Head of Real Estate & Mortgage 29 99 07 74